Llibres

El nen que volia ser assassí
Rafel Casas

110 pàgines 12'85 x 19'84cm
15€

Una història espontània, fresca, narrada amb senzillesa per en Tommy, un nen de 10 anys que pretén arreglar les injustícies que cometen els adults al seu voltant.

El món actual vist amb ulls de nen.

*Podeu llegir-ne les primeres pàgines al següent enllaç Calaméo.

Bèsties
Ferrel Tregross

144 pàgines 12'85 x 19'84cm 
17€

Qui diu que les faules només són per als nens? Ferrel Tregross teixeix, amb paciència i molta imaginació, una trama que atrapa al lector fins al final.

Noir i Realisme Màgic junts. 

Impossible?

 

EXHAURIT

Abraçaràs el riu i sabràs qui ets
Meritxell Guitart Andreu

274 pàgines 12'85 x 19'84cm 
21€

Una mirada esmolada i actual a la realitat de Cambodja anys després de la caiguda del règim brutal de Pol Pot, que va destrossar el país i va fer desaparèixer més d’1,5 milions de persones en només cinc anys. El fil conductor, la recerca personal de la protagonista,  ens submergeix en aquesta realitat allunyada de la nostra còmoda quotidianitat i ens atrapa en un riu de records, paisatges i personatges que ens arrosseguen, mansament, fins a la darrera pàgina d’un relat colpidor però ple d’esperança.

Històries de Tramuntana
Col·lectiu

110 pàgines 13 x 20cm 
15€

Onze autores i autors gironins s'han reunit per muntar un cor de veus dissonants i formar, malgrat tot, una melodia íntima, actual i sorprenentment afinada al voltant del seu territori, la seva gent i el seu paisatge.

Recull de contes.

el Diego
Juan Miguel García Nogueroles

248 pàgines 13 x 20cm 
19€

Un vívid retrat del ciutadà anònim, de l'immigrant il·legal, de l’assalariat asfixiat per la seva hipoteca, de l’estudiant que no veu un futur clar, de tota aquella gent que, cada dia, cerquen una resposta que no arriba. Una visió esmolada i lúcida de la societat actual, on no hi falta l'humor ni la ironia.

Amb pròleg de Jordi Dausà.

D'aigua i de ferro
Damià Felip i Falgàs

246 pàgines 13 x 20cm 
19€

L'any 1868 en Maurici Pons arriba a Sant Tomeu de l'Empordà, amb la missió de desencallar el projecte del ferrocarril, que unirà Barcelona amb França. 

L’encàrrec, però, no serà gens fàcil. 

Una trama neta i impecable. Uns personatges perfectament dibuixats. Un paisatge que tenim la impressió de flairar, tocar i sentir a cada pàgina.

La platja de les Trivies
Rafel Casas (epíleg d'Anna Carreras)

202 pàgines 13 x 20cm 
18 €

En Pau, un nen de nou anys amb una extraordinària habilitat pel dibuix, aixeca recels i admiració entre els seus veïns i familiars degut a la naturalesa estranya dels seus dibuixos. Ningú sap, però, que els dibuixos d’en Pau són quelcom més que simples traços al damunt d'un paper i que estan lligats al seguit de fets poc comuns que, durant l'estiu de 1979, trasbalsaran la tranquil·la vida del poble.  Vint anys després, a punt del canvi de mil·lenni, un home dotat d'una gran habilitat per dibuixar apareixerà pel poble, desenterrant vells secrets i despertant antigues rancúnies i pors.

setembre 2023.

Desfici
Josep Pastells (pròleg de Cristina Masanés)

200 pàgines 13 x 20cm 
18 €

L'Odell Kraus, un periodista que treballa confinat al seu petit apartament, viu amb el temor constant a una mort sobtada i rememora, mentre la seva estabilitat emocional, laboral i mental s'ensorren, les relacions amoroses, totes fallides, que l'han dut fins al moment actual.

Una narració on es posa de manifest el control de l'estat envers els ciutadans i la decadència d'una societat rendida a  l'autoengany.

novembre 2023.

Històries de Tramuntana (Volum 2)
Diferents autors

-- pàgines 13 x 20cm 
-- €

Vet aquí el segon volum de les nostres Històries de Tramuntana. Un recull de contes que no us deixaran indiferents i on tretze autores i autors de les comarques gironines, us parlaran dels camins i les rieres, de les platges i els pobles, de la muntanya i les bèsties, de la misèria, del triomf, del silenci hivernal i del brogit estiuenc; de tot allò que forma i transforma aquest tros de terra batut pel vent.

gener-febrer 2024.

Magawa
Jaume Planas Perxachs

284 pàgines 13 x 20cm 
-- €

La vida quotidiana, en un microcosmos de fauna local, està farcida de personatges únics, estranys, entranyables uns, odiats els altres. Cròniques íntimes, sovint esbombades pels convilatans amb la mala llet i la manca d'escrúpols amb què es pregonen les vides alienes. Moments de comunió i estones de profunda soledat. Cadascú té una història per explicar, o per amagar. L'EXISTÈNCIA, al cap i a la fi, amb les seves misèries i els seus moments de triomf. Tot perfectament disseccionat, classificat i reordenat gràcies a la prosa esmolada i la mirada crítica de l’autor, observador d’excepció. Una oda, vibrant i colpidora, a l'esperit humà.

març 2024.