Llibres

El nen que volia ser assassí
Rafel Casas

110 pàgines 12'85x19'84cm
15€

Una història espontània, fresca, narrada amb senzillesa per en Tommy, un nen de 10 anys que pretén arreglar les injustícies que cometen els adults al seu voltant.

El món actual vist amb ulls de nen.

*Podeu llegir-ne les primeres pàgines al següent enllaç Calaméo.

Bèsties
Ferrel Tregross

144 pàgines 12'85x19'84cm 
17€

Qui diu que les faules només són per als nens? Ferrel Tregross teixeix, amb paciència i molta imaginació, una trama que atrapa al lector fins al final.

Noir i Realisme Màgic junts. 

Impossible?

 

EXHAURIT

Abraçaràs el riu i sabràs qui ets
Meritxell Guitart Andreu

274 pàgines 12'85x19'84cm 
21€

Una mirada esmolada i actual a la realitat de Cambodja anys després de la caiguda del règim brutal de Pol Pot, que va destrossar el país i va fer desaparèixer més d’1,5 milions de persones en només cinc anys. El fil conductor, la recerca personal de la protagonista,  ens submergeix en aquesta realitat allunyada de la nostra còmoda quotidianitat i ens atrapa en un riu de records, paisatges i personatges que ens arrosseguen, mansament, fins a la darrera pàgina d’un relat colpidor però ple d’esperança.

Històries de Tramuntana
Col·lectiu

110 pàgines 13x20cm 
15€

Onze autores i autors gironins s'han reunit per muntar un cor de veus dissonants i formar, malgrat tot, una melodia íntima, actual i sorprenentment afinada al voltant del seu territori, la seva gent i el seu paisatge.

Recull de contes.

el Diego
Juan Miguel García Nogueroles

248 pàgines 13x20cm 
19€

Un vívid retrat del ciutadà anònim, de l'immigrant il·legal, de l’assalariat asfixiat per la seva hipoteca, de l’estudiant que no veu un futur clar, de tota aquella gent que, cada dia, cerquen una resposta que no arriba. Una visió esmolada i lúcida de la societat actual, on no hi falta l'humor ni la ironia.

Amb pròleg de Jordi Dausà.

D'aigua i de ferro
Damià Felip i Falgàs

246 pàgines 13x20cm 
19€

L'any 1868 en Maurici Pons arriba a Sant Tomeu de l'Empordà, amb la missió de desencallar el projecte del ferrocarril, que unirà Barcelona amb França. 

L’encàrrec, però, no serà gens fàcil. 

Una trama neta i impecable. Uns personatges perfectament dibuixats. Un paisatge que tenim la impressió de flairar, tocar i sentir a cada pàgina.

La platja de les Trivies
Rafel Casas (epíleg d'Anna Carreras)

202 pàgines 13x20cm 
18 €

En Pau, un nen de nou anys amb una extraordinària habilitat pel dibuix, aixeca recels i admiració entre els seus veïns i familiars degut a la naturalesa estranya dels seus dibuixos. Ningú sap, però, que els dibuixos d’en Pau són quelcom més que simples traços al damunt d'un paper i que estan lligats al seguit de fets poc comuns que, durant l'estiu de 1979, trasbalsaran la tranquil·la vida del poble.  Vint anys després, a punt del canvi de mil·lenni, un home dotat d'una gran habilitat per dibuixar apareixerà pel poble, desenterrant vells secrets i despertant antigues rancúnies i pors.

 

Desfici
Josep Pastells (pròleg de Cristina Masanés)

200 pàgines 13x20cm 
18 €

L'Odell Kraus, un periodista que treballa confinat al seu petit apartament, viu amb el temor constant a una mort sobtada i rememora, mentre la seva estabilitat emocional, laboral i mental s'ensorren, les relacions amoroses, totes fallides, que l'han dut fins al moment actual.

Una narració on es posa de manifest el control de l'estat envers els ciutadans i la decadència d'una societat rendida a  l'autoengany.

 

Històries de Tramuntana (Volum 2)
Diferents autors

100 pàgines 13x20cm 
15 €

Vet aquí el segon volum de les nostres Històries de Tramuntana. Un recull de contes que no us deixaran indiferents i on dotze autores i autors de les comarques gironines us parlaran dels camins i les rieres, de les platges i els pobles, de la muntanya i les bèsties, de la misèria, del triomf, del silenci hivernal i del brogit estiuenc; de tot allò que forma i transforma aquest tros de terra batut pel vent.

 

Magawa
Jaume Planas Perxachs

286 pàgines 13x20cm 
20 €

La vida quotidiana, en un microcosmos de fauna local, està farcida de personatges únics, estranys, entranyables uns, odiats els altres. Cròniques íntimes, sovint esbombades pels convilatans amb la mala llet i la manca d'escrúpols amb què es pregonen les vides alienes. Moments de comunió i estones de profunda soledat. Cadascú té una història per explicar, o per amagar. L'EXISTÈNCIA, al cap i a la fi, amb les seves misèries i els seus moments de triomf. Tot perfectament disseccionat, classificat i reordenat gràcies a la prosa esmolada i la mirada crítica de l’autor, observador d’excepció. Una oda, vibrant i colpidora, a l'esperit humà.

El que no diem
Ada Roig Carreras

128 pàgines 13x20cm 
17 €

Un fill que es confessa a la seva mare morta. Fantasmes del passat que mai han marxat. Un home que viatja amb una bústia, esperant cartes que no arriben. Un marit per encàrrec que viu múltiples vides. Un nen condemnat a morir inevitablement. Móns paral·lels dins la quotidianitat. Un pintor incapaç de copsar el rostre, fugisser, de la seva mare desapareguda. Amors amagats en un món sense riures... Aquestes són algunes de les històries que omplen aquest imaginatiu catàleg de situacions i personatges. 

Em diuen que soc boja
Jordi Casanova i Roca

86 pàgines 12x18cm 
15 €

Crònica-ficció de la vida de la Concepció Casanova i Danés, ingressada en una institució psiquiàtrica després de patir un part en què els dos nadons varen néixer morts. Poetessa, coneixedora de primera mà del moviment surrealista, precursora de l'emancipació de la dona a Catalunya... Jordi Casanova se submergeix en el garbuix de cartes i manuscrits deixats per la seva tia-àvia i ens trasllada als anys en què va viure tancada al frenopàtic, fins a la seva mort. Un text farcit de poesia, esperança, desig i records que Jordi Casanova teixeix amb paciència, recuperant el pensament de la Concepció, amb els seus moments de claredat i estones de boira, en un discurs sovint erràtic, però tossudament lliure. Un testimoni colpidor d'amor, de lluita i de fe. 

setembre 2024.

Històries de Tramuntana (Volum 3)
Diferents autors

-- pàgines 13x20cm 
-- €

...

febrer 2025.

Distribució

Nordest Llibres

Carrer d'Alemanya, 19, 17600 Figueres, Girona

telèfon:+34 972 672 354

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.