Llibres

El nen que volia ser assassí
Rafel Casas

110 pàgines 12'85 x 19'84cm
15€

Una història espontània, fresca, narrada amb senzillesa (que no exempta de mala llet) per en Tommy, un nen de 10 anys que pretén arreglar les injustícies que cometen els adults al seu voltant.

El món actual vist amb ulls de nen.

*Podeu llegir-ne les primeres pàgines al següent enllaç Calaméo.

Bèsties
Ferrel Tregross

144 pàgines 12'85 x 19'84cm 
17€

Qui diu que les faules només són per als nens? Ferrel Tregross teixeix, amb paciència i molta imaginació, una trama que atrapa al lector fins al final.

Noir i Realisme Màgic junts. Impossible?

Abraçaràs el riu i sabràs qui ets
Meritxell Guitart Andreu

274 pàgines 12'85 x 19'84cm 
21€

Una mirada esmolada i actual a la realitat de Cambodja anys després de la caiguda del règim brutal de Pol Pot, que va destrossar el país i va fer desaparèixer més d’1,5 milions de persones en només cinc anys. El fil conductor, la recerca personal de la protagonista,  ens submergeix en aquesta realitat allunyada de la nostra còmoda quotidianitat i ens atrapa en un riu de records, paisatges i personatges que ens arrosseguen, mansament, fins a la darrera pàgina d’un relat colpidor però ple d’esperança.

Històries de Tramuntana
Col·lectiu

110 pàgines 13 x 20cm 
15€

Onze autores i autors gironins s'han reunit per muntar un cor de veus dissonants i formar, malgrat tot, una melodia íntima, actual i sorprenentment afinada al voltant del seu territori, la seva gent i el seu paisatge.

Recull de contes.

el Diego
Juan Miguel García Nogueroles

248 pàgines 13 x 20cm 
19€

Un vívid retrat del ciutadà anònim, de l'immigrant il·legal, de l’assalariat asfixiat per la seva hipoteca, de l’estudiant que no veu un futur clar, de tota aquella gent que, cada dia, cerquen una resposta que no arriba. Una visió esmolada i lúcida de la societat actual, on no hi falta l'humor ni la ironia.

Amb pròleg de Jordi Dausà.

Abril 2023

El moment de les aranyes
Rafel Casas

124 pàgines 13 x 20cm 
16€

Una novel·la surrealista, àcida i divertida. Un recorregut en tres temps per un París psicotròpic, on una inquietant i progressiva invasió d’aranyes esdevé l’excusa perfecta pel control ferri de la població per part del govern.  Una història que ens recorda la facilitat amb què els poderosos poden manipular (de fet, manipulen) l'opinió pública en el seu propi profit..

En preparació

Logo

© Llunydelramat. Tots els drets reservats.