Fes-te subscriptor

Tindràs un munt d'avantatges!

Ajuda'ns a fer arribar la bona literatura catalana a tots els racons del nostre país i col·labora al fet que puguem continuar amb la tasca de defensar els nostres autors i autores i la nostra llengua.

 

Com i per què?

Només has de fer-te subscriptor per 8€ al mes i rebràs a casa teva, sense costos de transport:

- 6 llibres l'any. Totes les novetats que anirem traient, còmodament, a casa teva.

- punts de llibre exclusius. Impresos amb les il·lustracions de les nostres portades, sobre paper irrompible de 450g.

   I a més:

- Participaràs en els sortejos que anirem fent durant tot l'any. Llibres signats i dedicats, marxandatge, entrades...

- Rebràs informació exclusiva sobre les nostres novetats i projectes.

- Estalviaràs en el preu dels llibres.

 

Què he de fer per ser subscriptor?

Ens has de fer un ingrés via BIZUM (al número 606 618 908) o una transferència bancària al compte ING (ES06 1465 0100 95 1730429965) amb el total de la subscripció per un any (12 mesos), és a dir: 96€ indicant el teu nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i el mot "SUBSCRIPCIÓ ANY" i... Ja està!

També pots fer una subscripció per només 6 mesos (3 novetats + 1 punt de llibre) per 53€, indicant "SUBSCRIPCIÓ MIG".

 

Quan començaré a rebre el material?

De seguida que tinguem ingressada i comprovada la teva subscripció, t'enviarem el darrer llibre publicat i el primer punt de llibre a la teva adreça, i ja començaràs a participar en els sortejos que anirem fent i a rebre informació (no collonades publicitàries) dels nostres projectes. Sempre que traiem un llibre nou, tu el rebràs al cap de pocs dies, còmodament, a casa teva.

 

Val la pena subscriure's?

Aquest darrer any hem publicat un total de sis llibres. Si sumem el preu dels sis ens dona un total de 106€, que en aquest cas ja t'hauria permès d'estalviar 10€ del total; però el fet és que, mai traiem un llibre per sota dels 15€ (per una simple qüestió de nombre de pàgines), o sigui que, en cap cas hi perdràs i, a més, tindràs dos punts de llibre superxulos. Què més vols?

 I què me'n dius de la satisfacció d'estar ajudant una petita editorial independent a defensar la literatura actual catalana? Això s'ho val, no?

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.