Fes-te subscriptor

Tindràs un munt d'avantatges!

Ajuda'ns a fer arribar la bona literatura catalana a tots els racons del nostre país i col·labora al fet que puguem continuar amb la tasca de defensar els nostres autors i autores i la nostra llengua.

 

Com i per què?

Només has de fer-te subscriptor per 8€ al mes i rebràs a casa teva, sense costos de transport:

- 6 llibres l'any. Totes les novetats que anirem traient, còmodament, a casa teva.

- punts de llibre exclusius. Impresos amb les il·lustracions de les nostres portades, sobre paper irrompible de 450g.

   I a més:

- Participaràs en els sortejos que anirem fent durant tot l'any. Llibres signats i dedicats, marxandatge, entrades...

- Rebràs informació exclusiva sobre les nostres novetats i projectes.

- Estalviaràs en el preu dels llibres.

 

Què he de fer per ser subscriptor?

Ens has de fer un ingrés via BIZUM (al número 606 618 908) o una transferència bancària al compte ING (ES06 1465 0100 95 1730429965) amb el total de la subscripció per un any (12 mesos), és a dir: 96€ indicant el teu nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i el mot "SUBSCRIPCIÓ ANY" i... Ja està!

També pots fer una subscripció per només 6 mesos (3 novetats + 1 punt de llibre) per 53€, indicant "SUBSCRIPCIÓ MIG".

 

Quan començaré a rebre el material?

De seguida que tinguem ingressada i comprovada la teva subscripció, t'enviarem el darrer llibre publicat i el primer punt de llibre a la teva adreça, i ja començaràs a participar en els sortejos que anirem fent i a rebre informació (no collonades publicitàries) dels nostres projectes. Sempre que traiem un llibre nou, tu el rebràs al cap de pocs dies, còmodament, a casa teva.

 

Val la pena subscriure's?

Aquest darrer any hem publicat un total de sis llibres. Si sumem el preu dels sis ens dona un total de 106€, que en aquest cas ja t'hauria permès d'estalviar 10€ del total; però el fet és que, mai traiem un llibre per sota dels 15€ (per una simple qüestió de nombre de pàgines), o sigui que, en cap cas hi perdràs i, a més, tindràs dos punts de llibre superxulos. Què més vols?

 I què me'n dius de la satisfacció d'estar ajudant una petita editorial independent a defensar la literatura actual catalana? Això s'ho val, no?